Pasen/lente op stelten

Pasen/lente op stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pasen/lente op stelten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze getalenteerde artiesten hebben de kunst van het lopen op stelten geperfectioneerd en combineren dit met een feestelijke Paasuitstraling. Of u nu een Paasviering, festival, bedrijfsevenement of ander feest organiseert, onze Paas Steltloper zal uw gasten betoveren en een onvergetelijke toevoeging zijn aan elke gelegenheid.

Levendige steltloper voor Pasen: Creëer een sfeer van vrolijkheid

Onze ervaren en professionele artiesten zijn meesters in het creëren van een vrolijke en feestelijke sfeer. Met een uitgebreide achtergrond in entertainment en steltenlopen, brengen zij een unieke combinatie van vaardigheden en artistieke expressie naar uw evenement. Ze zijn bedreven in het balanceren op grote hoogtes en zullen met hun gracieuze bewegingen en indrukwekkende kostuums een fantastische visuele ervaring bieden aan uw publiek.

Feestelijke Paas steltloper: Een hoogtepunt van uw paasviering

Tijdens onze Paas Steltloper-act brengen onze artiesten een vleugje vrolijkheid en feestelijke sfeer naar uw evenement. Gekleed in kleurrijke en gedetailleerde Paasoutfits, zullen ze gracieus en interactief door de menigte bewegen. Ze zullen het publiek vermaken en betrekken bij hun optreden, waardoor een feestelijke en levendige ambiance ontstaat.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Pasen/lente op stelten?

Voor meer informatie over Pasen/lente op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pasen/lente op stelten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1040 mensen

Specificaties van Pasen/lente op stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Reiskosten: 0,39 per km
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Pasen/lente op stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pasen/lente op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.