Sumo Worstelen voor Volwassenen

Sumo Worstelen voor Volwassenen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sumo Worstelen voor Volwassenen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sumo worstelen is niet alleen leuk om te doen, maar ook ontzettend vermakelijk om naar te kijken. Met speciale sumo-pakken wordt de ervaring nog grappiger, omdat de pakken gemakkelijk kunnen worden gewisseld tussen de deelnemers.

De Uitdaging: Krijg jouw tegenstander als eerste tegen de grond

Sta klaar voor de ultieme uitdaging: probeer jouw tegenstander uit balans te brengen en hem of haar als eerste tegen de grond te krijgen. Met de grote sumo-pakken en de juiste technieken zorgt dit voor hilarische momenten vol spanning en sensatie.

Inclusief Val Mat voor een "Zachte Landing"

Veiligheid staat voorop bij het Sumo Worstelen. Daarom wordt de activiteit geleverd inclusief een zachte val mat, zodat jouw tegenstander een comfortabele landing kan maken. Zo kun je met volle energie de strijd aangaan, wetende dat iedereen veilig kan genieten van het plezier.

Hilarisch Sumo Worstelen: Plezier voor deelnemers en toeschouwers

Het Sumo Worstelen is niet alleen een activiteit voor de deelnemers, maar ook een bron van vermaak voor de toeschouwers. De grappige moves, de onverwachte wendingen en de aanmoedigingen van het publiek zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiedag, een schoolfeest of een ander evenement, het Sumo Worstelen zorgt voor lachen, juichen en onvergetelijke momenten. Doe mee aan deze hilarische activiteit en ontdek wie er als ultieme sumo-kampioen uit de strijd komt!

Je huurt deze attractie inclusief begeleiding.

Boeken of een optie plaatsen voor Sumo Worstelen voor Volwassenen?

Voor meer informatie over Sumo Worstelen voor Volwassenen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sumo Worstelen voor Volwassenen

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Top Attracties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1782 mensen

Specificaties van Sumo Worstelen voor Volwassenen

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Sumo Worstelen voor Volwassenen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sumo Worstelen voor Volwassenen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.