Mega Dobbel Game

Mega Dobbel Game boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mega Dobbel Game.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap in de wereld van de Mega Dobbel Game, een spannende variatie op het bekende casinospel 'Diceball'. Of u nu een feest, bedrijfsevenement of jubileum organiseert, dit mobiele vermaak brengt gegarandeerd plezier en opwinding naar elke gelegenheid. Speel tegen elkaar of daag onze spelbegeleiders uit, en wie weet gaat u er vandoor met een leuke prijs!

Mega Dobbel Game - Een enorme gokkans op mobiel vermaak

De Mega Dobbel Game biedt een unieke twist aan het traditionele dobbelspel. Gooi de dobbelstenen en laat het geluk bepalen of u wint of verliest. Daag uw vrienden, collega's of andere gasten uit en ontdek wie de beste worp heeft. Onze spelbegeleiders staan klaar om u te begeleiden en de spelregels uit te leggen, zodat u direct kunt beginnen met spelen en genieten van de spanning die het spel met zich meebrengt.

Onze enthousiaste spelbegeleiders, gekleed in thematische kostuums die aansluiten bij uw evenement, begeleiden de Mega Dobbel Game op professionele wijze. Met een ruime keuze uit meer dan 300 kostuums kunnen wij ons volledig aanpassen aan uw wensen en thema. De spelbegeleiders zorgen niet alleen voor een soepele uitvoering van het spel, maar creëren ook een feestelijke en interactieve sfeer die de gasten zal betoveren.

Dobbel voor de winst, entertainment gegarandeerd

De mobiliteit van de Mega Dobbel Game maakt het mogelijk om het spel op verschillende locaties in te zetten. Of u nu een indoor of outdoor evenement heeft, wij zorgen ervoor dat de Mega Dobbel Game naar u toe komt. Bij de Mega Dobbel Game draait alles om plezier, competitie en de kans om een prijs te winnen. In overleg met u bepalen we graag de prijs voor de winnaar, zodat deze met een glimlach naar huis gaat.

Kies voor de Mega Dobbel Game en laat uw gasten genieten van een enorm gokkans op mobiel vermaak. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen en ideeën te bespreken. Ons ervaren team staat klaar om samen met u een onvergetelijk evenement neer te zetten.

Boeken of een optie plaatsen voor Mega Dobbel Game?

Voor meer informatie over Mega Dobbel Game kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mega Dobbel Game

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrum Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1147 mensen

Specificaties van Mega Dobbel Game

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Mega Dobbel Game

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mega Dobbel Game kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.