Levend Bingo

Levend Bingo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Bingo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bingo, het klassieke spel dat iedereen kent, heeft een sprankelende upgrade gekregen! Welkom bij Levend Bingo 2.0, een kort en dynamisch bingospel dat perfect past bij elk feestje en iedere gelegenheid. Of het nu een bedrijfsevenement, een verjaardagsfeest of een bruiloft is, Levend Bingo zorgt altijd voor plezier en verbinding.

 Interactieve Bingosensatie op elk evenement

Wat Levend Bingo extra speciaal maakt, is dat het bingospel naar de gasten toe komt. Onze enthousiaste en professionele hosts zorgen ervoor dat iedereen betrokken is en een geweldige tijd beleeft. Ze begeleiden het spel met flair en passie, waardoor de energie hoog blijft en de deelnemers worden aangemoedigd om mee te doen en te genieten van het spel.

En er is meer! Bij Levend Bingo kunt u de te winnen prijzen volledig naar uw wensen aanpassen. Of u nu kleine geschenken, cadeaubonnen of zelfs speciale verrassingen wilt uitreiken, wij denken graag met u mee om de perfecte prijzen te selecteren die passen bij uw evenement en doelgroep.

Dit bingospel loopt mobiel rond!

De uitvoering van Levend Bingo wordt verzorgd door ons ervaren en enthousiaste team van thematische dames en heren. Met een breed scala aan meer dan 300 kostuums kunnen we ons moeiteloos aanpassen aan uw gewenste thema. Of het nu een retrofeest, een tropisch thema of een chique gala is, wij zorgen ervoor dat onze outfits perfect aansluiten bij de sfeer van uw evenement.

Entertaining voor zowel jong en oud

Kies voor Levend Bingo en breng uw evenement tot leven met deze interactieve bingsensatie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw ideeën en wensen horen. We kijken ernaar uit om samen met u een geweldig evenement neer te zetten met Levend Bingo als onvergetelijk hoogtepunt!

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Bingo?

Voor meer informatie over Levend Bingo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Bingo

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Casino spelen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1976 mensen

Specificaties van Levend Bingo

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Bingo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Bingo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.