Dick de Witte en Conny Vink - De Uit en Thuis Show Seniorenprogramma

Dick de Witte en Conny Vink - De Uit en Thuis Show Seniorenprogramma boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dick de Witte en Conny Vink - De Uit en Thuis Show Seniorenprogramma.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een sprankelende show met de bekende allround zangeres Conny Vink en de veelzijdige rasentertainer Dick de Witte.

Sfeervolle liedjes, verbazingwekkende variétéacts, prachtige duetten, komische situaties, swingende medleys en kolderieke muzikale parodieën. Dit zijn de perfecte ingrediënten waarmee Conny en Dick het publiek weten te amuseren.

Al deze showelementen wisselen elkaar in hoog tempo af. Daardoor ontstaat een flitsende show van 2 x ca. 50 minuten. Een show die het publiek een onvergetelijke middag of avond bezorgt.

Al weer heel wat jaren zijn hun shows een succesformule. Met de show UIT & THUIS maken zij een muzikale wereldreis. Een boeiende reis waarbij het publiek zich UIT maar zeker THUIS zal voelen.

 Wij wensen u dan ook een prettige reis!

Boeken of een optie plaatsen voor Dick de Witte en Conny Vink - De Uit en Thuis Show Seniorenprogramma?

Voor meer informatie over Dick de Witte en Conny Vink - De Uit en Thuis Show Seniorenprogramma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dick de Witte en Conny Vink - De Uit en Thuis Show Seniorenprogramma

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Senioren Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34331 mensen

Specificaties van Dick de Witte en Conny Vink - De Uit en Thuis Show Seniorenprogramma

  • Tijdsduur: 2 x 50 min + pauze binnen 2 uur.
  • Geluid: Inclusief tot 350 personen
  • Leeftijd: Senioren 60+
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Dick de Witte en Conny Vink - De Uit en Thuis Show Seniorenprogramma

Dick de Witte

Dick de Witte is geboren in Kralingse-Veer, een klein dorp bij Rotterdam. Het artiestenbloed stroomde al op jeugdige leeftijd door zijn aderen. Reeds op 11 jarige leeftijd gaf hij poppenkastvoorstellingen voor de jeugd. Zowel zijn publiek als de plaatselijke pers waren enthousiast. In diezelfde periode zette hij zijn eerste muzikale stappen bij de dorpsharmonie.

Al snel werd hij veelgevraagd op feesten en partijen van familie, vrienden en regionale verenigingen om optredens te verzorgen. Zijn poppenkastvoorstellingen maakten plaats voor de magie. Op vijftienjarige leeftijd trad hij op als chinees goochelaar Diwi, later als Bianco. Dit was het begin van een prachtige artiestencarrière.

Het werd pas écht serieus toen hij zijn vrouw Janny leerde kennen. Samen met haar vormde hij het goochelduo John & Yvonne. In 1974 werden zij Nederlands kampioen. Direct daarop werden zij uitgenodigd voor optredens in Amerika, Engeland, Spanje, Duitsland, Hongarije, Frankrijk, Egypte, etc.

Tijdens de buitenlandse tournees ontdekte hij de comedy en ontwikkelde uiteindelijk een eigen komische act "The Great Mr. X". In deze act speelde Dick een verstrooide goochelaar waarbij alles op hilarische wijze mislukte. 
Met deze goochelparodie ontdekte Dick zijn komische talenten. Daarnaast werkte hij hard aan zijn muzikaliteit. Zo ontstond uiteindelijk de muzikale komische act "Music & Comedy". 

Ca. 1985 kreeg deze act zijn vaste vorm. De show werd zo' n succes dat hij uiteindelijk de goochelstok aan de wilgen heeft gehangen. In 1990 behaalde Dick tijdens het uiterst populaire TV programma Showmasters de eerste prijs.Vijf weken lang leidde hij het klassement en eindigde in de finale bij de beste drie.

Conny Vink

Conny Vink (6 juni 1948) uit Soestduinen wordt na het schoolcabaret en het orkest van John Kristel een bekende Nederlander dankzij haar hitsingle De Toeteraar (1969), een liedje geschreven door J.A. Schipper en Kees Bruijn waarmee ze de tweede plaats behaalt tijdens de finale van het Nationaal Songfestival.

Daarna volgen optredens voor radio en televisie, onder andere met de singles Maak Je Niet Dik (Dun Is De Mode) (1970) en Dansen Is Plezier Voor Twee (1976). In 1972 wint de zangeres met het liedje Mijn Utrecht de Eerste Prijs Vakjury van de Liedjeswedstrijd Muziek Staffira.

In juli 1974 wordt Conny Vink eerste op het internationale songfestival in het Joegoslavische Split. Ze neemt diverse kinderplaten op waaronder singles en albums met De Smurfen.

De zangeres treedt nog steeds op in het feestcircuit, solo of samen met Dick de Witte als variétéact Dick & Conny.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Dick de Witte en Conny Vink - De Uit en Thuis Show Seniorenprogramma

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dick de Witte en Conny Vink - De Uit en Thuis Show Seniorenprogramma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.