Unwind - 'On The Move'

Unwind - 'On The Move' boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Unwind - 'On The Move'.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wil je een unieke en interactieve entertainmentervaring voor jouw evenement? Ontdek Unwind - On the Move! Dit veelzijdige duo kan zich vrij bewegen tussen het publiek, waardoor ze een ongekende intimiteit en energie creëren.

Unwind - On the Move: Een unieke interactieve beleving

Met Unwind - On the Move krijg je niet alleen geweldige muziek, maar ook een onvergetelijke ervaring. Terwijl ze tussen de gasten doorlopen, zorgen ze voor een persoonlijke en betrokken sfeer. Of het nu gaat om een bruiloft, cocktailparty, bedrijfsevenement of een intieme bijeenkomst, Unwind past zich moeiteloos aan de omgeving aan en creëert een magische ambiance.

Stel je voor dat je gasten verrast worden door de prachtige klanken van akoestische gitaren en betoverende zang terwijl Unwind zich tussen hen door beweegt. Het is een ervaring die de zintuigen prikkelt en mensen dichter bij elkaar brengt. Of je nu wilt dat ze rustige achtergrondmuziek spelen tijdens een receptie of interactieve nummers tijdens een feest, Unwind - On the Move maakt van elk moment een onvergetelijke belevenis.

Een dynamische akoestische beleving door het publiek heen

Bovendien kan Unwind - On the Move ook als ontvangstact worden ingezet. Laat hen jouw gasten verwelkomen met hun muziek, waardoor meteen de juiste sfeer wordt neergezet. Of het nu gaat om een warm welkom bij de ingang van jouw evenement of een aangename verrassing bij binnenkomst, Unwind zorgt ervoor dat jouw gasten direct in de juiste stemming komen.

Wacht niet langer en boek Unwind - On the Move voor jouw volgende evenement. Deze dynamische entertainmentervaring zal jouw gasten versteld doen staan en een blijvende indruk achterlaten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Unwind - On the Move jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Boeken of een optie plaatsen voor Unwind - 'On The Move'?

Voor meer informatie over Unwind - 'On The Move' kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Unwind - 'On The Move'

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1201 mensen

Specificaties van Unwind - 'On The Move'

  • Tijdsduur:
  • Geluid: Inclusief een mobiele set
  • Reiskosten: incl. 100 km vanaf Veghel, hierna €0,35 per km
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Unwind - 'On The Move'

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Unwind - 'On The Move' kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.