Horse game - Paardenracen

Horse game - Paardenracen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Horse game - Paardenracen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ben je op zoek naar een spel dat een extra dosis opwinding toevoegt aan je evenement? Dan is ons Horsegame, oftewel paardenrennen, de perfecte keuze! Laat de paarden galopperen en strijd met je vrienden, collega's of familie om als eerste het parcours te voltooien. Dit spel is geschikt voor allerlei soorten evenementen en zorgt voor veel plezier en competitie.

Paardenrennen - Een uniek mobiel spel vol spanning!

Het spel wordt begeleid door twee enthousiaste dames of heren, volledig gekleed in een bijpassend thema. Met meer dan 300 kostuums tot onze beschikking, kunnen we ons aanpassen aan de gewenste sfeer en stijl van jouw evenement. De deelnemers kunnen kiezen uit verschillende paarden en nemen plaats op onze speciaal ontworpen renbanen. Zodra het startschot klinkt, gaan de paarden van start en is het aan de deelnemers om hun paard zo snel mogelijk naar de finish te brengen. Het publiek juicht en moedigt de deelnemers aan, waardoor de spanning nog verder stijgt.

Race met jouw paard het eerst naar de finish

Of je nu een bedrijfsfeest, een festival of een familiebijeenkomst organiseert, paardenrennen brengt altijd een unieke en levendige sfeer. Het spel is geschikt voor zowel jong als oud en zorgt voor veel plezier en interactie tussen de deelnemers.

Neem contact met ons op en laat ons weten hoe we jouw evenement kunnen verrijken met ons Horsegame. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring waar iedereen nog lang over zal napraten!

Boeken of een optie plaatsen voor Horse game - Paardenracen?

Voor meer informatie over Horse game - Paardenracen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Horse game - Paardenracen

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Casino spelen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1128 mensen

Specificaties van Horse game - Paardenracen

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Horse game - Paardenracen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Horse game - Paardenracen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.