Unwind - Acoustic Pop

Unwind - Acoustic Pop boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Unwind - Acoustic Pop.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ben je op zoek naar een buitengewone muzikale ervaring voor jouw volgende evenement? Zoek niet verder dan Unwind! Niet alleen zijn ze een uitzonderlijk duo, maar ze creëren ook het geluid van een volledige band, allemaal met slechts twee getalenteerde muzikanten. Met Unwind ervaar je het gevoel en geluid van een band en het formaat van een duo.

Het ultieme akoestische duo, band en DJ-pakket - Boek nu!

Daarnaast kunnen ze als duo tussen het publiek doorlopen of als ontvangstact worden ingezet. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen ze ook nog eens zelf als DJ draaien tijdens de pauzes. Met Unwind heb je een compleet pakket: een akoestisch duo, een band en een pauze-DJ, alles in één. Je zult nergens anders een completer pakket van deze kwaliteit vinden. Wil jij meer informatie hierover? Neem contact met ons op!

Akoestisch duo en band in één - Onvergetelijk entertainment!

Wil je de perfecte combinatie van live muziek en DJ-entertainment voor jouw evenement? Unwind biedt niet alleen een ongeëvenaard akoestisch duo en band, maar kan ook zelf als pauze-DJ optreden om de feeststemming erin te houden.

Met Unwind haal je een compleet pakket in huis. De avond begint met het betoverende geluid van het akoestische duo, waarbij de twee getalenteerde muzikanten een breed scala aan instrumenten bespelen. Van intieme ballads tot opzwepende hits, Unwind zorgt voor een onvergetelijke live muzikale ervaring die het publiek zal betoveren.

Maak jouw evenement compleet met dit dynamische muziekensemble!

Maar dat is nog niet alles! Tijdens de pauzes tussen de live optredens neemt Unwind de rol van DJ op zich om de dansvloer gevuld te houden met de beste beats en hits. Met hun uitgebreide muziekbibliotheek en feilloos mixen, creëert Unwind een naadloze overgang van live muziek naar DJ-set. Het publiek zal geen moment stil kunnen blijven staan terwijl ze genieten van de meest energieke en dansbare tracks.

Het boeken van Unwind als een duo met een DJ-optreden is de perfecte keuze voor evenementen waarbij je het beste van beide werelden wilt. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, gala of een privé-evenement, Unwind weet precies hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren en het publiek kunnen vermaken.

Boeken of een optie plaatsen voor Unwind - Acoustic Pop?

Voor meer informatie over Unwind - Acoustic Pop kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Unwind - Acoustic Pop

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1159 mensen

Specificaties van Unwind - Acoustic Pop

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 5 uur, 3 x 45 min. binnen 5 uur
  • Reiskosten: incl. 100 km vanaf Veghel, hierna €0,35 per km
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Unwind - Acoustic Pop

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Unwind - Acoustic Pop kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.