Het Kofferspel - gouden koffers

Het Kofferspel - gouden koffers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Kofferspel - gouden koffers.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap in de wereld van spanning en sensatie met ons unieke en interactieve spel, Het Kofferspel! Dit spel is niet alleen meeslepend, maar ook flexibel inzetbaar op verschillende locaties dankzij de verrijdbare opstelling.

Het Kofferspel, win de inhoud van de gouden koffer

Elke deelnemer krijgt de mogelijkheid om het aantal dobbelstenen te kiezen waarmee ze willen spelen. Vervolgens werpen ze de dobbelstenen en als het aantal ogen overeenkomt met een van de koffernummers, winnen ze de inhoud van die specifieke koffer. Het interessante is dat de nummers op de koffers kunnen wisselen, waardoor we de moeilijkheidsgraad van het spel kunnen aanpassen. En zelfs als een deelnemer geen prijs wint, ontvangen ze altijd een leuk troostprijsje om de spanning vast te houden.

Spannend en uniek entertainment voor evenementen

Ons team van enthousiaste themadames staat klaar om de spelbegeleiding op zich te nemen. Ze brengen de juiste sfeer en zorgen ervoor dat elke deelnemer zich op zijn gemak voelt. Maar dat is nog niet alles! We bieden ook de mogelijkheid om Het Kofferspel uit te breiden met een professionele presentator die het spel naar een hoger niveau tilt. Met behulp van een geluidsinstallatie met showelementen, een microfoon en bijpassende muziek wordt elke ronde een ware belevenis.

Het Kofferspel: mobiel, interactief en onvergetelijk!

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een jubileumfeest of een verjaardagsviering, het Gouden Kofferspel brengt gegarandeerd plezier en opwinding voor alle deelnemers. Duik in de wereld van casino entertainment en creëer een onvergetelijke ervaring met dit spannende spel vol verrassingen.

Neem contact met ons op om het Kofferspel te boeken en maak van jouw evenement een sensationeel succes!

Boeken of een optie plaatsen voor Het Kofferspel - gouden koffers?

Voor meer informatie over Het Kofferspel - gouden koffers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Kofferspel - gouden koffers

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrum Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 805 mensen

Specificaties van Het Kofferspel - gouden koffers

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Kofferspel - gouden koffers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Kofferspel - gouden koffers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.