Het grote cadeauspel - Spelshow

Het grote cadeauspel - Spelshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het grote cadeauspel - Spelshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Grote Cadeauspel: Een Duik in Spanning en Sensatie!

Stap in de wereld van opwinding met onze unieke en interactieve spelshow, Het Grote Cadeauspel! Dit spel biedt niet alleen een meeslepende ervaring, maar is ook flexibel inzetbaar op verschillende locaties dankzij de mobiele opstelling.

Het Grote Cadeauspel: Win Verbluffende Prijzen!

Elke deelnemer krijgt de kans om het aantal dobbelstenen te kiezen waarmee ze willen spelen. Na het werpen van de dobbelstenen, als het aantal ogen overeenkomt met een van de cadeaunummers, winnen ze de inhoud van dat specifieke cadeau. Wat dit spel extra interessant maakt, is dat de nummers op de cadeaus kunnen veranderen, waardoor we de moeilijkheidsgraad kunnen aanpassen. Zelfs als een deelnemer geen hoofdprijs wint, gaan ze nooit met lege handen naar huis, want er wacht altijd een leuke troostprijs om de spanning vast te houden.

Spannend en Uniek Entertainment voor Evenementen

Ons team van enthousiaste presentatoren staat klaar om het spel te begeleiden. Ze brengen de juiste sfeer en zorgen ervoor dat elke deelnemer zich op zijn gemak voelt. Maar dat is nog niet alles! We bieden ook de mogelijkheid om Het Grote Cadeauspel uit te breiden met een professionele presentator. Met behulp van een geluidsinstallatie, een microfoon en bijpassende muziek wordt elke ronde een ware belevenis.

Het Grote Cadeauspel: Mobiel, Interactief en Onvergetelijk!

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, jubileumfeest of verjaardagsviering, Het Grote Cadeauspel brengt gegarandeerd plezier en opwinding voor alle deelnemers. Betreed de wereld van spelshow-entertainment en creëer een onvergetelijke ervaring met dit spannende spel vol verrassingen.
 
Neem contact met ons op om Het Grote Cadeauspel te boeken en maak van jouw evenement een sensationeel succes!

Boeken of een optie plaatsen voor Het grote cadeauspel - Spelshow?

Voor meer informatie over Het grote cadeauspel - Spelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het grote cadeauspel - Spelshow

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrum Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1985 mensen

Specificaties van Het grote cadeauspel - Spelshow

  • Tijdsduur: 4 x 30 minuten binnen 4 aaneengesloten uren, 4 x 30 minuten binnen 4 aaneengesloten uren
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het grote cadeauspel - Spelshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het grote cadeauspel - Spelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.