Clown Laudoes

Clown Laudoes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clown Laudoes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap binnen in de magische wereld van Clown Laudoes en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol lachen, plezier en verwondering! Met zijn sprankelende persoonlijkheid en ongeëvenaarde talent voor komedie, brengt Clown Laudoes een betoverende energie naar elk evenement.

Laat je betoveren door de magie van Clown Laudoes!

Laurens, beter bekend als Clown Laudoes, is niet zomaar een clown. Hij is een ware allround entertainer die zijn publiek betovert met een mix van humor, goocheltrucs, interactieve liedjes en nog veel meer! Zijn vingervlugheid en verrassende goochelkunsten zullen je verbazen en laten je met open mond achter.

Maar dat is nog niet alles! Clown Laudoes betrekt het publiek ook bij zijn optredens door interactieve liedjes te zingen. Hij nodigt iedereen uit om mee te zingen, te dansen en plezier te maken. Zijn aanstekelijke melodieën en pakkende teksten zorgen voor een onvergetelijke ervaring waarbij het hele publiek betrokken wordt.

En natuurlijk is er ook nog zijn talent voor ballonmodelleren, waarbij hij eenvoudige ballonnen omtovert tot leuke figuren en creaties. Het is een magische aanvulling op zijn veelzijdige show, waarmee hij jong en oud verbaast en verwondert.

Een onvergetelijk spektakel: Clown Laudoes betreedt het podium!

Of je nu geniet van zijn interactieve goocheltrucs, vrolijke liedjes, ballonmodelleren of gewoon zijn sprankelende persoonlijkheid, Clown Laudoes zorgt altijd voor een onvergetelijke ervaring. Zijn passie voor entertainment en zijn vermogen om een glimlach op ieders gezicht te toveren, maken hem de ideale keuze voor elk evenement waar plezier en amusement centraal staan.

Maak je klaar om te genieten van een onvergetelijk spektakel met Clown Laudoes! Boek hem nu en maak je evenement magisch, levendig en vol plezier. Lachen, goochelen, meezingen en genieten van zijn vrolijke balloncreaties zijn gegarandeerd wanneer Clown Laudoes het podium betreedt!

Boeken of een optie plaatsen voor Clown Laudoes?

Voor meer informatie over Clown Laudoes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Clown Laudoes

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Clownshows en Clowns om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1427 mensen

Specificaties van Clown Laudoes

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 100/150 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Laudoes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Laudoes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.