Poker Championship

Poker Championship boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Poker Championship.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij het Poker Championship, het ultieme pokertoernooi waar je jezelf kunt bewijzen als een ware pokerspeler. Met ons complete pakket van 6 pokertafels, inclusief 1 Finaletafel met alle benodigde apparatuur, zorgen wij voor een professionele en meeslepende pokerervaring op jouw evenement.

Poker Championship, ben jij de allerbeste bluffer?

Het Poker Championship biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvol pokertoernooi. Onze speciaal ontworpen pokertafels zijn voorzien van camera's, tv-schermen en decors om de spanning van het spel vast te leggen en live beelden van de deelnemers te tonen op een groot scherm. Op die manier kunnen zowel de spelers als het publiek genieten van de actie en de strategische zetten van de spelers volgen.

Om het toernooi soepel te laten verlopen, voorzien wij in 7 ervaren croupiers en een deskundige spelleider die het spel in goede banen leiden. Zij zorgen ervoor dat de regels worden nageleefd, de inzetten correct worden geplaatst en dat het toernooi een eerlijke en spannende ervaring is voor alle deelnemers.

6 Tafels, 4 uur en 1 winnaar aan de finale tafel, dit is Poker.

Naast het leveren van het benodigde materiaal en personeel, zorgen wij ook voor de op- en afbouw van de pokertafels en de technische installatie. Op die manier hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je je volledig richten op het organiseren van een geweldig pokertoernooi.

Of je nu een bedrijfsevenement, een privéfeest of een liefdadigheidsbijeenkomst organiseert, het Poker Championship voegt een vleugje glamour en opwinding toe aan je evenement. Het is de perfecte gelegenheid voor pokerspelers van alle niveaus om hun vaardigheden te tonen en te strijden om de titel van kampioen.

Een Echte aanrader voor Bedrijfsfeesten met competitieve medewerkers

Neem vandaag nog contact met ons op om het Poker Championship te boeken en je evenement naar een hoger niveau te tillen. Bereid je voor op een avond vol strategie, bluf en spannende momenten aan de pokertafel. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de ultieme pokerspeler te worden?

Boeken of een optie plaatsen voor Poker Championship?

Voor meer informatie over Poker Championship kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Poker Championship

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Casino spelen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1299 mensen

Specificaties van Poker Championship

  • Tijdsduur: 4 uur
  • Reiskosten: Incl. 50km vanaf Hellevoetsluis, daarna €0,45 per km
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Poker Championship

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Poker Championship kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.