Valentijn op Stelten

Valentijn op Stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Valentijn op Stelten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als u op zoek bent naar een betoverende toevoeging aan uw Valentijns evenement, dan zijn onze Valentijn steltlopers de perfecte keuze. Met hun charmante uitstraling en romantische flair brengen ze de sfeer van liefde en passie naar iedere gelegenheid.

Romantische steltlopers: Creëer een sfeer van liefde en passie op Valentijnsdag

Onze Valentijn steltlopers zijn echte blikvangers. Gehuld in prachtige, romantische kostuums, trekken ze direct de aandacht van het publiek. Op grote hoogte lopen ze elegant en gracieus rond, waardoor ze een visueel spektakel creëren dat de romantische sfeer van Valentijnsdag perfect weerspiegelt.

Unieke romantische steltenlopers

We begrijpen dat elk Valentijns evenement uniek is, en daarom bieden we maatwerkoplossingen aan. Onze Valentijn steltlopers kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en thema. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een romantische bruiloft of een grootschalig Valentijnsfeest, wij zorgen ervoor dat de act perfect aansluit bij uw romantische visie.

Boeken of een optie plaatsen voor Valentijn op Stelten?

Voor meer informatie over Valentijn op Stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Valentijn op Stelten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 942 mensen

Specificaties van Valentijn op Stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Valentijn op Stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Valentijn op Stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.