Samba op stelten

Samba op stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Samba op stelten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Samba op stelten is een dynamisch en levendig entertainmentgezelschap dat de kunst van het steltlopen combineert met de opzwepende ritmes van de samba. Met hun kleurrijke kostuums, indrukwekkende stelten en energieke optredens brengen ze een unieke en betoverende ervaring naar evenementen over de hele wereld.

Steltenlopers Samba zorgen voor swingende heupen bij elke evenement

Met jarenlange ervaring in steltlopen en een diepe liefde voor de Braziliaanse sambacultuur, heeft Steltenlopers Samba een unieke stijl ontwikkeld die zowel visueel spectaculair als muzikaal meeslepend is. Hun optredens combineren de gracieuze bewegingen en balans van steltlopen met de opzwepende klanken van sambamuziek, waardoor een onvergetelijke en feestelijke sfeer ontstaat.

Samen de Samba dansen met onze steltenlopers?

Steltenlopers Samba is niet alleen bedreven in het vermaken van het publiek, maar ook in het betrekken van mensen bij hun optredens. Vaak nodigen ze toeschouwers uit om mee te dansen, mee te klappen of zelfs een korte steltlooptocht te ervaren, wat zorgt voor een interactieve en inclusieve ervaring.

Boeken of een optie plaatsen voor Samba op stelten?

Voor meer informatie over Samba op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Samba op stelten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1296 mensen

Specificaties van Samba op stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Samba op stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Samba op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.