Rock & Roll op stelten

Rock & Roll op stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rock & Roll op stelten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke toevoeging aan uw evenement, dan zijn onze swingende steltenlopers de perfecte keuze. Met hun energieke danspassen en charmante uitstraling brengen ze een vleugje rock & roll en liefde naar iedere gelegenheid.

Ontdek onze Rock & Roll steltenlopers voor een onvergetelijke beleving

Onze swingende steltenlopers zijn echte eyecatchers op ieder evenement. Gehuld in opvallende en kleurrijke kostuums, trekken ze direct de aandacht van het publiek. Met hun indrukwekkende steltenlopen en dynamische dansmoves creëren ze een visueel spektakel dat de sfeer van rock & roll en liefde perfect weerspiegelt.

Rock & Roll Entertainment met Een Touch of Love

Onze steltenlopers gaan verder dan alleen het dansen op grote hoogte. Ze brengen interactie en betrokkenheid naar een hoger niveau door bijvoorbeeld iets uit te delen, gasten hartelijk te verwelkomen of persoonlijke boodschappen over te brengen. Het publiek wordt actief betrokken bij de act, waardoor er een onvergetelijke en persoonlijke ervaring ontstaat.

Boeken of een optie plaatsen voor Rock & Roll op stelten?

Voor meer informatie over Rock & Roll op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rock & Roll op stelten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1183 mensen

Specificaties van Rock & Roll op stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Rock & Roll op stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rock & Roll op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.