Amerika op stelten

Amerika op stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Amerika op stelten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als u op zoek bent naar een opvallende en sprankelende toevoeging voor uw Amerikaans themafeest, dan zijn onze USA-steltenlopers precies wat u nodig heeft.

Amerikaans entertainment op grote hoogte: Ontdek onze unieke USA-steltenlopers

Onze steltenlopers gaan verder dan alleen het lopen op grote hoogte. Ze zijn getraind in het betrekken van het publiek en creëren interactieve momenten die uw gasten zullen verrassen en vermaken. Van het uitdelen van kleine Amerikaanse vlaggetjes en het poseerden voor foto's tot het delen van enthousiasme en het aanmoedigen van dansmoves, onze USA-steltenlopers zorgen voor een onvergetelijke ervaring, alles is mogelijk en bespreekbaar voor jouw evenement!

Maak uw Amerikaans themafeest onvergetelijk met onze USA-steltenlopers

We begrijpen dat elk themafeest uniek is, daarom kunnen we onze USA-steltenlopersact aanpassen aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om een Fourth of July-evenement, een Amerikaanse bedrijfsbijeenkomst of een Amerikaans festival, we kunnen de act afstemmen op uw gewenste muziek, dansstijlen en andere thematische elementen om de ervaring naadloos in uw evenement te integreren.

Boeken of een optie plaatsen voor Amerika op stelten?

Voor meer informatie over Amerika op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Amerika op stelten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1187 mensen

Specificaties van Amerika op stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Amerika op stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Amerika op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.