Kerst op stelten

Kerst op stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kerst op stelten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een betoverende kerstsfeer met onze kerst op stelten. Deze steltlopers brengen u meteen in de feestelijke kerstsferen. Met indrukwekkende kostuums en vriendelijke uitstralingen hebben de steltenlopers hartverwarmende kerstwensen voor iedereen die ze ontmoet. Als u op zoek bent naar een prachtige kerstact tijdens de feestdagen of als toevoeging op een sfeervolle kerstmarkt, dan bent u aan het juiste adres!

Beleef de magie van kerst met steltenlopers bij uw evenement

Onze vorstelijke kerstact op stelten is speciaal ontworpen om de magie en vreugde van Kerstmis tot leven te brengen. Met zijn imposante verschijning trekt het rendier direct de aandacht van het publiek en creëert het een onvergetelijke kerstsfeer vol warmte en gezelligheid.

Onze kerststeltenlopers brengen een betoverende en feestelijke sfeer naar uw evenement tijdens de magische kerstperiode. Deze act combineert de elegantie en hoogte van steltenlopen met de warmte en vreugde van Kerstmis. Hieronder vindt u meer informatie over deze bijzondere kerststeltenlopersact:

 

Boeken of een optie plaatsen voor Kerst op stelten?

Voor meer informatie over Kerst op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kerst op stelten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1329 mensen

Specificaties van Kerst op stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Kerst op stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kerst op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.