Ijskoningin en Ijskoning op stelten

Ijskoningin en Ijskoning op stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ijskoningin en Ijskoning op stelten.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dit unieke duo brengt u meteen in de betoverende sfeer van de winter. Ondanks hun ijzige looks hebben ze een vriendelijk woord en hartverwarmende winterwensen voor iedereen die ze ontmoeten. Als u op zoek bent naar een prachtige winterse act voor de feestdagen of als toevoeging op een sfeervolle kerstmarkt, kijk snel verder!

Betoverende winter op stelten: breng magie naar uw evenement

Onze vorstelijke winteract op stelten is speciaal ontworpen om de magie en charme van de winter tot leven te brengen. Met hun indrukwekkende kostuums en gracieuze bewegingen nemen deze steltlopers uw publiek mee op een betoverende reis door een winterwonderland.

Of het nu gaat om een sfeervolle kerstmarkt, een feestelijke bedrijfsevenement of een winterfestival, onze winteract op stelten voegt een vleugje elegantie en verwondering toe aan elke gelegenheid. Ze trekken direct de aandacht van voorbijgangers en creëren een onvergetelijke sfeer vol warmte en gezelligheid.

Betoverende winteract op stelten: wilt u een magische winter sfeer bij uw evenement?

Onze steltlopers zijn niet alleen meesters in het bewegen op stelten, maar ook experts in het betrekken van het publiek. Ze brengen interactieve elementen in hun act, zoals het uitdelen van hartverwarmende winterwensen, het poseren voor foto's en het betrekken van toeschouwers bij kleine magische momenten. Ze zorgen ervoor dat iedereen zich deel voelt van de betovering en een glimlach op hun gezicht krijgt.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Ijskoningin en Ijskoning op stelten?

Voor meer informatie over Ijskoningin en Ijskoning op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ijskoningin en Ijskoning op stelten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2309 mensen

Specificaties van Ijskoningin en Ijskoning op stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Ijskoningin en Ijskoning op stelten

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

O.V. Bizzy Stad Terneuzen

  • Door: Martijn van Battum
  • Locatie: Terneuzen
  • Datum:

Vriendelijk en denken mee

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Ijskoningin en Ijskoning op stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ijskoningin en Ijskoning op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.