Circus op stelten

Circus op stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Circus op stelten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Circus op stelten, waar de magie van het circus tot grote hoogten wordt gebracht! Onze getalenteerde artiesten op stelten zorgen voor een onvergetelijke en adembenemende ervaring op uw evenement. Of het nu gaat om een festival, bedrijfsfeest, jubileum of straatoptreden, ons team van steltlopers brengt de circussfeer tot leven en laat het publiek vol verwondering achter.

Een unieke Circuservaring: ontmoet ons circus op stelten

Onze steltlopers zijn ware meesters in de kunst van het balanceren op hoge poten. Met hun indrukwekkende kostuums en fantastische acrobatische vaardigheden creëren ze een visueel spektakel dat iedereen in de ban houdt. Met elke elegante beweging en sprong nemen ze het publiek mee op een magische reis vol verwondering en sensatie.

Wilt u het publiek verbazen met een onvergetelijke circuservaring? Kies dan voor het circus op stelten en laat onze getalenteerde artiesten op stelten uw evenement naar nieuwe hoogten brengen.

Boeken of een optie plaatsen voor Circus op stelten?

Voor meer informatie over Circus op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Circus op stelten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1185 mensen

Specificaties van Circus op stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Circus op stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Circus op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.