Herfst op Stelten

Herfst op Stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Herfst op Stelten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze steltlopers herfst zijn ware kunstenaars op hoge poten. Met hun indrukwekkende kostuums en meeslepende performance brengen zij de herfstsfeer tot leven. Of het nu gaat om een festival, bedrijfsfeest, winkelcentrumpromotie of bruiloft, onze steltlopers creëren een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

De pracht van de herfst op stelten: Ontdek onze unieke steltlopers

Elke steltenloper herfst is een meester in het verbeelden van de seizoensgebonden pracht. De steltlopers brengen de symbolen van de herfst tot leven met elke stap die ze zetten. De zorgvuldig ontworpen kostuums en accessoires maken hen tot ware blikvangers en zorgen ervoor dat uw gasten zich in een betoverend herfstlandschap wanen.

Onze steltlopers hullen zich in kleurenpracht en betoverende details die rechtstreeks uit de natuur lijken te komen. Ze dragen kostuums met rijke herfsttinten en adembenemende patronen die de schoonheid van vallende bladeren en rijpe oogst tot leven brengen.

Stap in de Betovering: Interactieve Ervaringen met Onze Herfst-Steltlopers

Onze steltlopers herfst gaan verder dan alleen het visuele aspect. Ze betrekken het publiek bij hun optredens, nodigen uit tot interactie en zorgen voor onvergetelijke momenten. Of het nu gaat om het delen van geheimen uit het herfstbos, het maken van foto's met gasten of het verspreiden van vrolijkheid, ze maken van uw evenement een levendige en betrokken ervaring.

Boeken of een optie plaatsen voor Herfst op Stelten?

Voor meer informatie over Herfst op Stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Herfst op Stelten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1084 mensen

Specificaties van Herfst op Stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Herfst op Stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Herfst op Stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.