Steltlopers Kobalt

Steltlopers Kobalt boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltlopers Kobalt.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat je betoveren door de schitterende kobaltblauwe creaties van onze steltlopers. Waar je ook komt, onze steltlopers trekken meteen de aandacht. Van jaarlijkse festivals en bedrijfsfeesten tot sprankelende openingen, wij zijn erbij!

Ervaar de legantie en betovering van Kobalt Blauwe Steltlopers!

Met hun imposante hoogte steken onze steltlopers boven iedereen uit, en ze brengen gegarandeerd een vrolijke sfeer met zich mee. Ze zijn altijd in voor een gezellig praatje en weten moeiteloos contact te maken met jouw gasten.

Of je nu een grootschalig evenement organiseert of een intiem feestje, onze steltlopers voegen een uniek element toe aan elke gelegenheid. Met hun professionele en enthousiaste aanpak weten ze de juiste sfeer te creëren en jouw gasten te verrassen.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Steltlopers Kobalt?

Voor meer informatie over Steltlopers Kobalt kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltlopers Kobalt

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2482 mensen

Specificaties van Steltlopers Kobalt

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltlopers Kobalt

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltlopers Kobalt kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.