Flamenco - Levende Standbeelden

Flamenco - Levende Standbeelden boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Flamenco - Levende Standbeelden.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap in de betoverende wereld van Flamenco en laat je meevoeren door de intense emotie en energie van dit levende standbeeld-duo. Met standstill-bewegingstheater, danstheater en mime weten ze op unieke wijze de essentie van de flamencokunst te vangen. Onder begeleiding van de betoverende akkoorden van de gitaar en het opzwepende geluid van de cajón ontstaan er kleine tafereeltjes die je rechtstreeks naar de ziel van de flamenco brengen.

Levende standbeelden die de passie van de dans uitbeelden!

Elk akkoord dat weerklinkt in de ruimte, elke sierlijke beweging die wordt gemaakt naast hun eeuwige stilleven, draagt bij aan het vraag- en antwoordspel tussen de danseres en de cajónspeler. Het voetenwerk van de danseres danst in harmonie met het percussieve spel van de cajón. De passie en kracht van de flamenco worden tot leven gebracht in deze interactie tussen de twee artiesten.

Deze unieke straattheater act is een visueel spektakel dat het publiek meeneemt op een reis naar de ziel van de flamenco. Het is een samensmelting van muziek, beweging en emotie die je diep raakt en je hart sneller doet kloppen. Of het nu gaat om een intiem theateroptreden, een groot evenement of een cultureel festival, de Flamenco-levende standbeelden zorgen voor een onvergetelijke ervaring die het publiek betovert.

Een prachtige combinatie tussen kunst en muziek

Bij JB Productions zijn we gepassioneerd door het brengen van hoogwaardig entertainment dat mensen raakt en inspireert. Met de Flamenco-levende standbeelden voegen we een vleugje Spaanse passie toe aan jouw evenement. Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkende act voor in een winkelcentrum, interactieve animatie of een betoverende act voor op een festival, dit duo weet altijd te imponeren.

Laat je betoveren door de magie van de Flamenco-levende standbeelden en voeg een vleugje Spaanse passie toe aan jouw volgende evenement. Bereid je voor op een betoverende ervaring die je nog lang zal bijblijven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van JB Productions!

Boeken of een optie plaatsen voor Flamenco - Levende Standbeelden?

Voor meer informatie over Flamenco - Levende Standbeelden kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Flamenco - Levende Standbeelden

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1585 mensen

Specificaties van Flamenco - Levende Standbeelden

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Flamenco - Levende Standbeelden

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Flamenco - Levende Standbeelden kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.