2 Natural

2 Natural boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van 2 Natural.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

2 Natural is een act van twee geschoolde muzikanten die in hun carrière veel ervaring hebben opgedaan bij verschillende muzikale projecten.

Door het bundelen van deze twee muzikale krachten is het concept 2 Natural ontstaan. Een duo waarbij ontzettend veel songs gespeeld kunnen worden op een manier die aansluit bij verschillende gelegenheden. Door hun professionaliteit zullen zij elke klant tevreden stellen.

Boeken of een optie plaatsen voor 2 Natural?

Voor meer informatie over 2 Natural kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor 2 Natural

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19196 mensen

Specificaties van 2 Natural

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor 2 Natural

Voor meer informatie en beschikbaarheid van 2 Natural kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.