Barok in Brons - Levende Standbeelden

Barok in Brons - Levende Standbeelden boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Barok in Brons - Levende Standbeelden.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap binnen in een wereld van schoonheid en elegantie met het duo "Barok in brons". Deze verbluffende levende standbeelden weten iedere plek om te toveren tot een betoverend tafereel. Of ze nu op hun imposante sokkels staan of als bewegende animatie act tussen de gasten door flaneren, ze zullen ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achterlaten.

Betoverende levende standbeelden die tot leven komen!

Met een frivool spel van gracieuze bewegingen, adembenemende poses en non-verbale interactie weten deze levende standbeelden het publiek te betoveren. Ze creëren een visueel spektakel dat de toeschouwers in verwondering achterlaat. Het is alsof de klassieke beeldhouwwerken tot leven komen en je meenemen naar een andere tijd en dimensie.

Deze unieke straattheater act is perfect voor allerlei gelegenheden en evenementen. Van festivals en straatfeesten tot gala-avonden en bedrijfsbijeenkomsten, "Barok in brons" voegt een vleugje grandeur en verfijning toe aan elke setting. Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher bij de entree, interactieve animatie tussen de gasten of een betoverende podiumact, dit duo weet altijd te imponeren.

Deze levende standbeelden stralen klasse uit

Maar er is meer!  Ze kunnen ook transformeren tot prachtige Venetiaanse beelden. Met charmante maskertjes brengen ze de mysterieuze en feestelijke sfeer van het Venetiaanse carnaval tot leven.

Laat je meevoeren in de betoverende wereld van "Barok in brons" en geef jouw evenement een vleugje grandeur en mystiek.

Boeken of een optie plaatsen voor Barok in Brons - Levende Standbeelden?

Voor meer informatie over Barok in Brons - Levende Standbeelden kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Barok in Brons - Levende Standbeelden

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2024 mensen

Specificaties van Barok in Brons - Levende Standbeelden

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Barok in Brons - Levende Standbeelden

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Barok in Brons - Levende Standbeelden kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.