Monkey Music Box

Monkey Music Box boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Monkey Music Box.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Verover jouw evenement met de unieke mobiele muziekact: Monkey Music Box

Monkey Music Box is een unieke mobiele muziekact die je meeneemt naar de jaren '60 met een vleugje Latijns-Amerikaanse muziek. Het brengt een levendige aap tot leven die met houterige bewegingen meedanst op de muziek. Maar dan stopt de muziek plotseling en wordt alles stil.

Swingende aap en kleurrijk vermaak

Een moment van suspense volgt, maar al snel hoor je het geluid van geld dat in het mechanisme valt, en de act gaat verder. De lamp gaat aan en uit de luidspreker in de grote trom klinkt een nieuwe, aanstekelijke melodie van het orkest. De swingende aap zet zijn reis voort...

Geniet van 30 minuten aanstekelijke muziek en verrassend entertainment

De Monkey Music Box is een levensgrote pop die rechtstreeks uit een klassiek mechanisch aapjesorkest lijkt te komen. Met zijn knalgele sambaballen en grote trom op zijn rug zorgt hij voor kleurrijk entertainment. Deze act spreekt zowel de oudere generatie aan met zijn tijdloze en nostalgische sfeer, als de jongere generatie met zijn vrolijke en verrassende optreden.

De sets duren ongeveer 30 minuten en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Boeken of een optie plaatsen voor Monkey Music Box?

Voor meer informatie over Monkey Music Box kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Monkey Music Box

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1497 mensen

Specificaties van Monkey Music Box

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: Solo
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Monkey Music Box

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Monkey Music Box kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.