Het Hof van Heden

Het Hof van Heden boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Hof van Heden.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom in het betoverende rijk van Het Hof van Heden, een uniek programma dat de magie van verschillende spelelementen en disciplines combineert. Hier komen levende standbeelden, bewegingstheater, dans en pantomime samen om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Al het artistieke komt samen in het Hof van Heden

Het Hof van Heden is veelzijdig inzetbaar en kan dienen als een betoverende voorstelling of adembenemende openingsact. Betreed de wereld van stilte en schoonheid, waar kleuren en creatieve krachten je verleiden. Hier kun je getuige zijn van de liefde die als een bovennatuurlijke kracht alle wezens omringt. Het waait door het Hof van Heden en doet het hart van Moeder Natuur bonzen in het diepst van de aarde.

Dit prachtige programma kan worden uitgevoerd in verschillende vormen en kan aangepast worden aan jouw wensen, met een flexibele cast van 2 tot 11 spelers. Om de beleving compleet te maken, kan de uitvoering worden begeleid door live harpmuziek, die de ruimte vult met betoverende klanken.

Stel je voor: terwijl je de ruimte binnenkomt, streelt de rustige melodie van de harp je oren. Langzaam ontwaken de gechoreografeerde beelden op de muziek en creëren kleine scènes. Het Hof van Heden komt geleidelijk tot leven, met steeds meer beweging en spel, toewerkend naar een buitengewone en betoverende opening van de avond.

Het Hof van Heden komt tot leven komt tot leven

In het betoverende Hof van Heden worden al je zintuigen geprikkeld. Het geluid van vrolijke vogeltjes vult de lucht, terwijl de geur van houtschors en natuur je neus streelt. De gasten worden verwelkomd in een warme sfeer, alsof ze even een andere wereld betreden. Het is een unieke ervaring die hun hart zal raken en hen nog lang zal bijblijven.

Het Hof van heden laat overal een spoor van verbazing achter

Deze act is te boeken met:

 • De Waterdrager
 • De geliefden       (1-2)
 • MaDame             (1-2)
 • L'ombre               (1-2)
 • H.J. de Tuinman 
 • De Koperen dame
 • Le Clochard
 • Harpiste

Boeken of een optie plaatsen voor Het Hof van Heden?

Voor meer informatie over Het Hof van Heden kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Hof van Heden

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1280 mensen

Specificaties van Het Hof van Heden

 • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
 • Begeleiding: 10 personen
 • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Hof van Heden

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Hof van Heden kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.