Butlers Beyond

Butlers Beyond boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Butlers Beyond.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met hun ongeëvenaarde gedienstigheid tillen deze heren uw evenement naar een hoger niveau. Ze zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, met een vleugje elegantie en charme. Vanaf het moment dat uw gasten arriveren, staan ze paraat om hen te verwelkomen en te begeleiden.

Butlers beyond, uw ultieme partner in gastvrijheid en dienstbaarheid!

Met oog voor detail en een scherp gevoel voor service zorgen de heren van Butlers beyond ervoor dat geen enkel aspect over het hoofd wordt gezien. Ze anticiperen op uw behoeften en nemen taken uit handen voordat u er zelfs maar aan denkt. Van het serveren van verfrissende drankjes tot het coördineren van de timing van uw evenement, ze zijn er om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Wat Butlers beyond echt uniek maakt, is hun vermogen om de onzichtbare behoeften van uw gasten te zien en te vervullen. Ze begrijpen dat de kleinste details een groot verschil kunnen maken in de ervaring van uw gasten. Met een glimlach en een vleugje humor zetten ze de puntjes op de i, waardoor uw evenement zich onderscheidt van de rest.

Kwaliteits service, en een lach op uw gezicht

Of het nu gaat om een intiem diner, een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft of een ander speciaal evenement, de heren van Butlers beyond zijn er om u te ondersteunen en uw gasten te verrassen. Ze combineren hun vakmanschap met een ongeëvenaarde gastvrijheid om een sfeer van luxe en comfort te creëren.

Boeken of een optie plaatsen voor Butlers Beyond?

Voor meer informatie over Butlers Beyond kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Butlers Beyond

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1091 mensen

Specificaties van Butlers Beyond

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Trio
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Butlers Beyond

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Butlers Beyond kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.