Rococo in het Zilver

Rococo in het Zilver boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rococo in het Zilver.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze twee zilvergekleurde klassieke figuren, met hun elegante en tijdloze uitstraling, zijn de perfecte aanvulling op uw evenement. Ze kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Ze passen zich aan de gewenste sfeer en setting aan. Als ontvangstact op sokkels creëren ze direct een betoverende ambiance bij binnenkomst. Als levend schilderij brengen ze een vleugje kunst tot leven, waarbij ze de gasten verwelkomen in een levendige en unieke omgeving.

Deze twee karakters lijken recht uit het verleden gestapt te zijn

Animatie act met typische bewegingspatronen in een afgewisselend spel van beweging en fixatie

Tijdens de kerstperiode kunnen deze zilvergekleurde figuren worden omgetoverd tot prachtige kersttableaus. Met zilveren kerstboompjes en schitterende kerstverlichting brengen ze de feestelijke sfeer tot leven. Op de klanken van klassieke kerstmuziek komen ze tot leven, terwijl ze het publiek betoveren met hun gracieuze bewegingen en betoverende aanwezigheid.

Dit levende schilderij creeërt bewondering bij bezoekers

Deze klassieke figuren brengen een vleugje magie en betovering op uw evenement. Ze zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook een bron van verwondering en inspiratie voor het publiek. Hun zilveren kleur straalt elegantie en verfijning uit, terwijl hun bewegingen en expressie een gevoel van mysterie en intrige creëren.

Boeken of een optie plaatsen voor Rococo in het Zilver?

Voor meer informatie over Rococo in het Zilver kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rococo in het Zilver

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1189 mensen

Specificaties van Rococo in het Zilver

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Rococo in het Zilver

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rococo in het Zilver kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.