De Groene Juffen

De Groene Juffen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Groene Juffen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Groene Juffen, een sprankelend en kleurrijk gezelschap dat jouw evenement een vleugje groene magie geeft. Met hun frivole en fleurige uitstraling zijn ze altijd fris en levendig in alles wat ze doen. Ze zijn de perfecte toevoeging om het evenement een mooie, fijne, gezellige, leuke, opvallende en vooral frisse GROENE draai te geven.

Deze groene juffen geven kleur aan uw evenement

Of het nu gaat om het overbrengen van een boodschap op gepaste wijze of het hartelijk en enthousiast ontvangen van uw gasten, de groene juffen weten precies hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren. Ze denken groen, doen groen, dansen groen en voelen groen. De veelzijdigheid van de groene juffen is een waardevolle troef voor je evenement. Ze zijn niet alleen meesters in het instrueren, coördineren, evalueren, informeren en presenteren, maar ze staan ook garant voor een gedegen en stijlvolle aanpak. Hun professionaliteit en oog voor detail zorgen ervoor dat elk aspect tot in de puntjes verzorgd is.

De Groene Juffen presenteren met enthousiasme

Met hun sprankelende persoonlijkheden en energieke optredens trekken ze moeiteloos de aandacht van het publiek en creëren ze een unieke beleving.

Boeken of een optie plaatsen voor De Groene Juffen?

Voor meer informatie over De Groene Juffen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Groene Juffen

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2717 mensen

Specificaties van De Groene Juffen

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Groene Juffen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Groene Juffen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.