Yellow Ladies

Yellow Ladies boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Yellow Ladies.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Yellow Ladies, een dynamisch en getalenteerd duo van entertainmentprofessionals, staan klaar om uw evenement te laten stralen. Hun warme ontvangst, begeleiding en enthousiaste presentatie zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Met hun aanstekelijke energie en charme creëren ze een feestelijke en levendige sfeer die de perfecte ambiance biedt voor elk type evenement.

De yellow ladies toveren een lach op je gezicht

De Yellow Ladies zijn niet alleen meesters in het ontvangen en begeleiden van gasten, maar ook experts in het instrueren en presenteren van diverse programma's en evenementen. Of het nu gaat om het aankondigen van gastsprekers, of het verzorgen van een spetterende dansante buhne act, de Yellow Ladies zetten zich volledig in om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen.

Met hun kenmerkende opperste frivoliteit en aanwezigheid weten de Yellow Ladies elke ruimte te vullen met positieve energie en vrolijkheid. Ze hebben een natuurlijk talent om het beste in mensen naar boven te halen en een glimlach op ieders gezicht te toveren. Hun professionele houding, toewijding en aandacht voor detail maken hen de ideale keuze voor elk evenement, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een festival, een gala of een privébijeenkomst.

Een warme welkomst of een vrolijk gedag

Een leuke tip van ons is om de Yellow Ladies in te huren voor een treinstation of vliegveld, ergens waar veel reizigers zijn. Met hun koffers en tekstwolkjes kunnen ze zorgen voor een leuke sfeer onder de reizigers die komen en gaan.

Boeken of een optie plaatsen voor Yellow Ladies?

Voor meer informatie over Yellow Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Yellow Ladies

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1899 mensen

Specificaties van Yellow Ladies

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Yellow Ladies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Yellow Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.