Zeb - Contact Jongleur

Zeb - Contact Jongleur boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zeb - Contact Jongleur.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zeb is een meester in contactjongleren en weet als geen ander hoe hij het publiek kan betoveren met zijn magische kristallenbollen. Of het nu gaat om een straattheater festival, een bedrijfsevenement of een bruiloft, Zeb weet zijn publiek altijd te betrekken en te verrassen met zijn unieke en indrukwekkende optredens.

Zeb jongleert met de ballen zonder het contact te verliezen

Als solo artiest kan Zeb zich gemakkelijk aanpassen aan de sfeer van het evenement en verschillende stijlen van muziek en kostuums gebruiken om zijn act aan te passen aan uw wensen. Hij kan ook samenwerken met een steltendame voor een nog indrukwekkender optreden.

Maar Zeb is niet alleen een meester in contactjongleren. Hij heeft ook veel ervaring met het maken van aangepaste shows en kan gemakkelijk worden toegevoegd aan een voorstelling of openingsact met stelten-danstheater op live muziek. Hierdoor is hij een zeer veelzijdige artiest die voor elk evenement geschikt is.

Zeb heeft de bal nog nooit laten vallen

Als u op zoek bent naar een artiest die de magie van kristallenbollen kan combineren met de kunst van contactjongleren, dan is Zeb de perfecte keuze voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken wat Zeb voor uw evenement kan betekenen.

Bent u op zoek naar een bepaald thema met Zeb zijn act, dan kan hij (met steltendame) in vele verschillende kostuums komen. Informeer voor mogelijkheden.

Boeken of een optie plaatsen voor Zeb - Contact Jongleur?

Voor meer informatie over Zeb - Contact Jongleur kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zeb - Contact Jongleur

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1674 mensen

Specificaties van Zeb - Contact Jongleur

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur, 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Zeb - Contact Jongleur

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zeb - Contact Jongleur kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.