Magenta Ladies

Magenta Ladies boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Magenta Ladies.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Magenta Ladies zijn de perfecte aanvulling op elk evenement dat een unieke en levendige sfeer nodig heeft. Met hun ervaring en expertise in het instrueren, coördineren, evalueren, informeren en presenteren, zullen zij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor de gasten.

De Magenta Ladies maken van ieder evenement een feest

Of het nu gaat om het organiseren van workshops, het coördineren van activiteiten, het presenteren van shows of het verzorgen van entertainment, deze dames zijn in staat om op vele manieren functioneel ingezet te worden. Hun levendige persoonlijkheden en creatieve aanpak zullen zeker een positieve indruk achterlaten op de gasten en het evenement naar een hoger niveau tillen.

Altijd gezelligheid met deze dames

Kies voor de Magenta Ladies en geef jouw evenement die magische touch!

Tip van ons: De Magenta Ladies is erg leuk samen te boeken met Don Piedro (op foto te zien)
https://www.jbproductions.nl/artiest/4507/levend-standbeeld-don-piedro/

Boeken of een optie plaatsen voor Magenta Ladies?

Voor meer informatie over Magenta Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Magenta Ladies

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1649 mensen

Specificaties van Magenta Ladies

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Magenta Ladies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Magenta Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.