Glas Entertainment - Glasblazer

Glas Entertainment - Glasblazer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Glas Entertainment - Glasblazer.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bent u op zoek naar een bijzondere en spectaculaire act voor uw evenement? Dan is de GlasEntertainer Willem Buyse dé persoon die u zoekt! Willem neemt u mee in de magische wereld van glasblazen en laat u zien wat er allemaal mogelijk is met vloeibaar glas.

De Prachtigste creaties worden geblazen uit het glas

Willem is een ervaren glasblazer en heeft al vele bijzondere creaties gemaakt. Hij beheerst de techniek als geen ander en weet deze op unieke en humorvolle wijze over te brengen tijdens zijn workshops en demonstraties. Of het nu gaat om een kleine groep of een groot publiek, Willem weet zijn publiek altijd te boeien en te vermaken.

Laat u verrassen door zijn kunstwerken

Zo kunt u uw gasten verrassen met een unieke en bijzondere act op uw eigen evenement. Kortom, met Willem Buyse haalt u een unieke en spectaculaire act in huis die uw gasten nog lang zal bijblijven!

Ook workshops te boeken!

De Glasblazer organiseert op aanvraag ook workshops, deze zullen plaats vinden in zijn eigen atelier. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Glas Entertainment - Glasblazer?

Voor meer informatie over Glas Entertainment - Glasblazer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Glas Entertainment - Glasblazer

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1712 mensen

Specificaties van Glas Entertainment - Glasblazer

  • Tijdsduur: 1 uur aaneengesloten, 2 x 60 minuten, 3 x 60 minuten
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Glas Entertainment - Glasblazer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Glas Entertainment - Glasblazer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.