D'n Liedbakker

D'n Liedbakker boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van D'n Liedbakker.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

D’n Liedbakker van Ed Citroen is een fantastische act die niet mag ontbreken op jouw evenement of festival! Met zijn karrewiets trekt Ed al jarenlang door heel Nederland en heeft hij vele harten weten te veroveren met zijn unieke performance.

D'n Liedbakker rijdt rond met de bekendste deuntjes

In het gezellige theatertje op de bakfiets brengt Ed de mooiste popliedjes uit de Top 2000 en zijn eigen repertoire ten gehore. Het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis vol bekende hits en verrassende nummers. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of festival, met D’n Liedbakker haal je gegarandeerd een stukje entertainment in huis waar jong en oud van kunnen genieten.

Nummer op verzoek? Geen probleem, D'n Liedbakker kent ze allemaal

Met de mobiele bakfiets kan Ed zich eenvoudig verplaatsen naar elke gewenste locatie en de act is dan ook geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen. De combinatie van muziek, theater en het unieke decor van de bakfiets zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor het publiek.

Boeken of een optie plaatsen voor D'n Liedbakker?

Voor meer informatie over D'n Liedbakker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor D'n Liedbakker

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1392 mensen

Specificaties van D'n Liedbakker

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten binnen 5 uur, 3 x 45 min. binnen 4 uur, 2 x 45 min. binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief een mobiele set
  • Licht: inclusief licht
  • Afmetingen: 1,5 x 3 x 2,8 meter
  • Reiskosten: € 0,20 per km vanaf Goirle (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor D'n Liedbakker

Voor meer informatie en beschikbaarheid van D'n Liedbakker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.