Kersenmeisjes

Kersenmeisjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kersenmeisjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Betover uw gasten met de zoete en charmante kersenmeisjes

Op zoek naar een zoete toevoeging aan uw volgende evenement? Zoek niet verder dan de Kersenmeisjes! Met hun mandje vol met sappige kersen, zullen zij uw gasten verrassen met hun unieke uitstraling en smakelijke traktaties.

Of u nu een bedrijfsfeest, een festival of een winkelopening organiseert, De kersenmeisjes zijn de perfecte keuze om uw evenement een unieke uitstraling te geven. Plaats hun bij de entree van uw evenement om uw gasten te verwelkomen of laat hun mobiel tussen het feestgedruis rondlopen om hun heerlijke traktaties uit te delen.

Een unieke en smakelijke traktatie-ervaring met de kersenmeisjes

De kersenmeisjes zijn niet alleen een lust voor het oog, maar hun traktaties zullen uw gasten zeker verleiden. Sappige kersen rechtstreeks van de boom geplukt, vers en smaakvol, zullen uw gasten zich voelen als echte royalty's.

Laat de kersenmeisjes u helpen uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Met hun zoete traktaties en charmante uitstraling is zij de perfecte keuze om uw gasten te vermaken en te verrassen.

Boeken of een optie plaatsen voor Kersenmeisjes?

Voor meer informatie over Kersenmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kersenmeisjes

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hostesses en Hosts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1857 mensen

Specificaties van Kersenmeisjes

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Kersenmeisjes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kersenmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.