Paniek in de Pietencomputer - Sinterklaasshow

Paniek in de Pietencomputer - Sinterklaasshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paniek in de Pietencomputer - Sinterklaasshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ben je opzoek naar een (S)interactieve opwarm show voordat de sint komt met veel fun, vrolijke muziek, energie en spektakel?

Een (s)interactieve sinterklaasshow

Presentator Rik warmt de boel al goed op voordat Sinterklaas komt, er is alleen een klein probleempje. Game Piet heeft het grote boek van Sinterklaas laten vallen in de oude spelcomputer. Wat nu?! Doormiddel van verschillende opdrachten “challenges” proberen de kids samen met Rik en Game Piet het boek weer vrij te spelen, iedereen is beland in een levend computerspel! Dit zorgt voor een hoop rommeldebommel. als dat maar goed afloopt….

Een avontuur wat kinderen niet snel zullen vergeten

Doormiddel van een leuke verhaallijn in een theatrale setting wordt er een avontuur beleefd wat de kids niet snel zullen vergeten. Deze (S)interactieve sinterklaasshow is voor alle leeftijden en een prima warming up show om de kids te enthousiasmeren voordat de Sint komt.

De show wordt gepresenteerd door een ervaren presentator/acteur. De unieke Game Piet zit in de computer geprogrammeerd wat zorgt voor komische momenten. Kortom een leuke unieke ervaring op uw locatie! 

Boeken of een optie plaatsen voor Paniek in de Pietencomputer - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie over Paniek in de Pietencomputer - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paniek in de Pietencomputer - Sinterklaasshow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaasshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1403 mensen

Specificaties van Paniek in de Pietencomputer - Sinterklaasshow

  • Tijdsduur: 1 x 45 tot 60 minuten.
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Reiskosten: Inclusief 50 km. vanaf Amsterdam, hierna 0,45 ct. per km.
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Paniek in de Pietencomputer - Sinterklaasshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paniek in de Pietencomputer - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.