Quatre Robotica

Quatre Robotica boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Quatre Robotica.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze futuristische figuren, met hun mechanische bewegingen en bijzondere uitstraling, zijn de perfecte aanvulling voor elk evenement. Hun roboteske bewegingspatronen zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor het publiek. En wanneer de robots tot stilstand komen, zoeken ze contact met de toeschouwers en zorgen ze voor hilarische en interactieve momenten.

Robots van de toekomst entertainen het heden

Deze robot figuren zijn op veel verschillende manieren inzetbaar, zoals bij parades, als losse animatie of voor een ludieke ontvangst. Bovendien kunnen ze worden aangepast aan uw thema en muziek, zodat ze perfect passen bij uw evenement. Mis deze unieke en innovatieve act niet en boek deze futuristische figuren vandaag nog!

Futuristisch Straattheater

Ze kunnen worden geboekt met 2, 3 of 4 robots.
Informeer naar de mogelijkheden.

Boeken of een optie plaatsen voor Quatre Robotica?

Voor meer informatie over Quatre Robotica kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Quatre Robotica

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2009 mensen

Specificaties van Quatre Robotica

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Quatre Robotica

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Quatre Robotica kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.