Mega Wandelend Schaakspel

Mega Wandelend Schaakspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mega Wandelend Schaakspel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De schaakstukken in zwart/wit zijn niet alleen imposant om te zien, maar bieden ook tal van mogelijkheden voor verschillende soorten evenementen en feesten. Of het nu gaat om een straatparade, een openingsact of een decoratieve aanvulling op jouw evenement, dit mega wandelend schaakspel voegen een uniek en opvallend element toe aan jouw festiviteiten.

Schaak...Tapijt! Een mat is niet groot genoeg

De schaakstukken bewegen zich voort als een groots schouwspel en trekken de aandacht van iedereen om zich heen. Ze zijn niet alleen een visueel spektakel, maar kunnen ook dienen als parade-animatie of als onderdeel van een voorstelling. Maar dat is niet alles - deze schaakstukken kunnen ook als decoratie worden ingezet, waarbij ze bijvoorbeeld gedeeltelijk bemand kunnen worden om een nog levendiger en dynamischer beeld te creëren.

Deze enorme schaakstukken huppelen vrolijk rond

Stel je eens voor hoe de koningen en koninginnen in het midden van de schaakbord-formatie bemand zijn en plotseling in beweging komen op passende muziek. Een betoverende en indrukwekkende show die de gasten niet snel zullen vergeten. De schaakstukken in zwart/wit zijn daarmee niet alleen een opvallende decoratie, maar ook een geweldige entertainment-act die perfect past bij verschillende soorten evenementen.

- Boeken mogelijk  vanaf 4 tot 14 wandelende Schaakstukken.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Mega Wandelend Schaakspel?

Voor meer informatie over Mega Wandelend Schaakspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mega Wandelend Schaakspel

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2081 mensen

Specificaties van Mega Wandelend Schaakspel

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Mega Wandelend Schaakspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mega Wandelend Schaakspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.