De Marionette Speler

De Marionette Speler boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Marionette Speler.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De marionette speler is een ware kunstenaar. Hij betovert het publiek met zijn prachtige pop en indrukwekkende steltloopvaardigheden. 

De marionette speler en zijn pop bewegen sierlijk rond

De marionette speler is zeer geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen. Zijn act is een bijzondere toevoeging aan een feest, festival of beurs en trekt gegarandeerd de aandacht van het publiek. Het is een perfecte ontvangstact die de gasten meteen in de juiste sfeer brengt.

Het publiek wordt betoverd door de gracieus bewegende marionette. Haar dansen op de harpmuziek brengt een romantische sfeer met zich mee. De marionette speler weet het publiek te raken met zijn spel, en de toeschouwers zullen nog lang napraten over deze prachtige act.

Een stijlvolle act met prachtige bewegingen

Of het nu gaat om een groot of klein evenement, de marionette speler weet altijd een unieke en persoonlijke act neer te zetten die perfect past bij de sfeer en het thema van het evenement. Deze act is gegarandeerd een succes en zal de gasten betoveren met zijn magie en kunstzinnige vaardigheden.

Boeken of een optie plaatsen voor De Marionette Speler?

Voor meer informatie over De Marionette Speler kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Marionette Speler

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2599 mensen

Specificaties van De Marionette Speler

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Marionette Speler

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Marionette Speler kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.