Soraya Rood Vlammend - Steltloop Act

Soraya Rood Vlammend - Steltloop Act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Soraya Rood Vlammend - Steltloop Act.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze steltloop act is een ware belevenis voor het publiek. De Rood Vlammend steltlopers zijn volledig gehuld in prachtige rode kostuums die als vlammen om hen heen lijken te dansen. Het is alsof ze recht uit een sprookje zijn gestapt om het publiek te betoveren met hun passionele en mysterieuze verschijning.

Intense kleuren, prachtige steltlopers

Deze act is geschikt voor verschillende evenementen, zoals festivals, parades en feestelijke optochten. De steltlopers kunnen hun act uitvoeren op verschillende locaties en hebben daarbij veel interactie met het publiek. Door hun hoge positie op de stelten, zijn de steltlopers goed zichtbaar en trekken ze veel aandacht.

De bewegingen van Soraya Rood Vlammend steltlopers zijn erg expressief en komen voort uit een combinatie van dans en acrobatiek. De vloeiende bewegingen en poses zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook indrukwekkend om te ervaren. Deze act brengt een boodschap van vreugde, schoonheid en ontroering over door middel van non-verbale communicatie.

het publiek kan niet anders als tegen deze steltlopers opkijken

De Soraya Rood Vlammend steltloop act is een perfecte keuze voor wie een unieke en betoverende act wil toevoegen aan zijn evenement.

Boeken of een optie plaatsen voor Soraya Rood Vlammend - Steltloop Act?

Voor meer informatie over Soraya Rood Vlammend - Steltloop Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Soraya Rood Vlammend - Steltloop Act

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1383 mensen

Specificaties van Soraya Rood Vlammend - Steltloop Act

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Soraya Rood Vlammend - Steltloop Act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Soraya Rood Vlammend - Steltloop Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.