Oranje Ladies

Oranje Ladies boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Oranje Ladies.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wil je jouw evenement onvergetelijk maken en je gasten een warm welkom bieden? Zoekt u naar de perfecte manier om je boodschap op een creatieve manier over te brengen? Zo ja, dan hebben wij de oplossing voor je. Onze veelzijdige en enthousiaste groep van 2 tot 6 personen is perfect inzetbaar om jouw evenement een extra dimensie te geven.

De Oranje Ladies zorgen voor een vrolijke sfeer

Ons team kan op talloze manieren ingezet worden. Van het instrueren en coördineren van activiteiten, tot het evalueren en informeren van gasten. Onze professionals zijn zelfs in staat om presentaties te geven en uw evenement op een bijzondere manier te openen of af te sluiten.

Onze performers zijn niet alleen professioneel, maar ook zeer gepassioneerd over hun werk. Ze zijn zeer ervaren in het creëren van een warme en gastvrije sfeer, waarbij ze jouw gasten op hun gemak stellen en hen uitnodigen om te genieten van het evenement.

Erg flexibel inzetbaar, altijd een leuke act

Onze performers hebben een uitgebreid repertoire aan mogelijkheden en zijn zeer flexibel inzetbaar. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een opening van een nieuwe winkel, een beurs of een ander evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten zich welkom en op hun gemak voelen.

Wacht niet langer en boek onze professionals vandaag nog om je evenement tot een succes te maken!

De Oranje Ladies zijn ook te boeken tot 6 performers. 
Informaar naar de mogelijkheden.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Oranje Ladies?

Voor meer informatie over Oranje Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Oranje Ladies

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2074 mensen

Specificaties van Oranje Ladies

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Oranje Ladies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Oranje Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.