Druivige Dames - Animatie Act

Druivige Dames - Animatie Act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Druivige Dames - Animatie Act.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze twee kleurrijke dames zijn echte eyecatchers en weten als geen ander hoe ze een feestelijke sfeer kunnen creëren. Hun prachtige verschijning valt direct op en zorgt voor een warm welkom van de gasten. Met hun vrolijke en opgewekte uitstraling weten ze meteen de juiste toon te zetten en de gasten in de juiste stemming te brengen.

De Druivige dames brengen smaak naar uw evenement

Deze druivige dames zijn zeer gevarieerd inzetbaar en kunnen op verschillende manieren bijdragen aan een geslaagd evenement. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ingezet worden als ontvangstcomité, waarbij ze de gasten bij de ingang verwelkomen en hen een warme en feestelijke ontvangst geven. Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt als animatie-act, waarbij ze rondrijden op hun plateau vol met frisse druiven en hiermee de gasten verrassen.

Een andere mogelijkheid is om deze kleurrijke dames in te zetten als tableux vivant. Hierbij staan ze opgesteld in een decor van druiventrossen en bladeren en worden ze een levend schilderij. De gasten kunnen genieten van het prachtige plaatje en zich laten verrassen door de interactie van de dames.

Verwelkom je gasten in stijl

Kortom, dit frivole fruitige duo zorgt voor een unieke en feestelijke ervaring die de gasten niet snel zullen vergeten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, huwelijk of ander evenement, deze dames weten altijd de juiste sfeer neer te zetten en maken van elk evenement een groot succes.

De dames zijn ook in te zetten met 3, 4 of 5 acteurs.
Informeer naar de mogelijkheden.

Boeken of een optie plaatsen voor Druivige Dames - Animatie Act?

Voor meer informatie over Druivige Dames - Animatie Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Druivige Dames - Animatie Act

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2230 mensen

Specificaties van Druivige Dames - Animatie Act

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Druivige Dames - Animatie Act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Druivige Dames - Animatie Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.