Bloemenmeisjes

Bloemenmeisjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bloemenmeisjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze twee vrolijke dames in hun bloemetjes ksotuum zijn de perfecte toevoeging voor elk evenement! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of jubileum, met deze dames breng je de gasten meteen in de juiste stemming. Hun kenmerkende frivoliteit, opgewektheid en speelse bewegingen zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Vrolijke Bloemenmeisjes zorgen voor een lach

De dames zijn zeer gevarieerd inzetbaar en kunnen naar wens worden aangepast aan het thema van het evenement. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden uitgedost als kerstelfjes tijdens een kerstfeest of als feestelijke danseressen tijdens een zomerse barbecue. Hun aanwezigheid zorgt ervoor dat de gasten zich direct op hun gemak voelen en dat de feeststemming er meteen in zit.

Een goede interactie met bezoekers is belangrijk

De energieke dames zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een absolute sfeermaker! Al dansend en bewegend zorgen zij voor veel interactie met de gasten en brengen zij een gezellige en feestelijke sfeer met zich mee. Kortom, boek deze dames voor een onvergetelijk feest waar nog lang over nagepraat zal worden!

Boeken of een optie plaatsen voor Bloemenmeisjes?

Voor meer informatie over Bloemenmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bloemenmeisjes

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1309 mensen

Specificaties van Bloemenmeisjes

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Bloemenmeisjes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bloemenmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.