De Fleurige Bloemenmeisjes

De Fleurige Bloemenmeisjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Fleurige Bloemenmeisjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wilt u een fleurig evenement?

Bent u op zoek naar een unieke act voor uw evenement? Dan bent u bij de bloemenmeisjes op het goede adres. Of het nu voorjaar is, Pasen of een ander themafeest, deze act is perfect geschikt om uw gasten te verwelkomen. De Bloemenmeisjes zijn ook te boeken als steltlopers of tafeldames, wat ze extra veelzijdig maakt.

Bloemenmeisjes staan voor jou klaar!

Deze act is geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals bedrijfsevenementen, borrels, festivals, winkelcentra en openingen. Met hun unieke uitstraling tillen ze uw evenement naar een hoger niveau. De Bloemenmeisjes zijn in vele vormen inzetbaar en kunnen bijvoorbeeld bij de entree staan om uw gasten te begroeten, of mobiel tussen het feestgedruis door bewegen.

Kortom, de Bloemenmeisjes zijn een fantastische toevoeging aan uw evenement en zullen uw gasten betoveren met hun sfeervolle uitstraling.

Let op: Deze act wordt uitgevoerd met 2 personen

Boeken of een optie plaatsen voor De Fleurige Bloemenmeisjes?

Voor meer informatie over De Fleurige Bloemenmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Fleurige Bloemenmeisjes

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Moederdag Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3238 mensen

Specificaties van De Fleurige Bloemenmeisjes

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Fleurige Bloemenmeisjes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Fleurige Bloemenmeisjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.