Bloemen op stelten

Bloemen op stelten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bloemen op stelten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met onze betoverende Bloemen op Stelten! Deze kleurrijke en levendige steltenlopers zijn als prachtige bloemen die tot leven komen. Ze zijn een onmiskenbare en oogverblindende verschijning op elk evenement of festival, en weten moeiteloos hun publiek te betoveren met hun gracieuze bewegingen en adembenemende kostuums.

Bloemen op Stelten, voor een fleurig evenement

De Bloemen op Stelten zijn veelzijdige artiesten die zich perfect aanpassen aan verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een bruisend festival, een feestelijke opening of een ander speciaal evenement, deze steltenlopers voegen een extra dosis kleur en vreugde toe aan elke gelegenheid.

Jaarlijks zijn de Bloemen op Stelten een geliefde gast op talloze evenementen. Ze torenen hoog boven iedereen uit en hun stralende glimlach en vrolijke persoonlijkheden maken ze graag een praatje met uw gasten. Kinderen en volwassenen worden betoverd door hun aanwezigheid en kunnen niet anders dan glimlachen wanneer ze deze bloemenpracht zien rondwandelen.

Bloemen op stelten is te boeken met 2 tot 6 steltlopers

Onze Bloemen op Stelten zorgen niet alleen voor een visueel spektakel, maar creëren ook een bijzondere sfeer vol verwondering en magie. Hun interactieve en charmante optreden betrekt het publiek en laat hen deelnemen aan hun bloemrijke wereld. Als u op zoek bent naar een unieke en levendige toevoeging aan uw evenement, dan zijn onze Bloemen op Stelten de perfecte keuze. Ze brengen een vleugje natuurlijke schoonheid en een sprankeling van kleuren waar ze ook gaan.

Laat de Bloemen op Stelten uw gasten betoveren met hun bloeiende kunsten en uitstraling

Laat de Bloemen op Stelten uw gasten betoveren met hun bloeiende kunsten en maak van uw evenement een onvergetelijke bloemenpracht! Neem vandaag nog contact met ons op om deze adembenemende steltenlopers te boeken en uw evenement naar een hoger niveau te tillen.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Bloemen op stelten?

Voor meer informatie over Bloemen op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bloemen op stelten

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3190 mensen

Specificaties van Bloemen op stelten

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Bloemen op stelten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bloemen op stelten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.