Marloez Atemlos

Marloez Atemlos boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marloez Atemlos.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De beste optie voor uw feest, Marloez Atemlos!

Marloez Atemlos is een bijzondere artieste met een gouden stem en een adembenemende uitstraling. Ze brengt een unieke mix van schlager, pop en dance, en zorgt voor een feest van herkenning met haar vertolkingen van bekende Duitse hits uit de afgelopen tientallen jaren.

Veelzijdige artieste met een prachtig reportaire

Hoewel haar artiestennaam doet vermoeden dat ze een Helene Fischer-tribute brengt, is Marloez Atemlos veel meer dan dat. Ze weet als geen ander hoe ze het publiek in extase moet brengen, met snelle en energieke uitvoeringen van klassiekers als 'Ich bin wie du' van Marianne Rosenberg, '99 Luftballons' van Nena en 'Die immer lacht' van Stereoact.

Haar ervaring schitterd van het podium af!

Met haar jarenlange ervaring heeft Marloez al op vrijwel elk podium in Nederland gestaan. Of het nu gaat om een dancing, bedrijfsfeest, feesttent of bruiloft, haar Duitse act is een gegarandeerd succes en past perfect bij elke gelegenheid. Nederland is inmiddels in de ban van Marloez Atemlos, en terecht!

Boeken of een optie plaatsen voor Marloez Atemlos?

Voor meer informatie over Marloez Atemlos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marloez Atemlos

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1695 mensen

Specificaties van Marloez Atemlos

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Marloez Atemlos

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marloez Atemlos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.