Sinterklaasshow met Sander

Sinterklaasshow met Sander boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sinterklaasshow met Sander.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als u op zoek bent naar een vrolijke en energieke Sinterklaasshow die uw kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes laat lachen aan de lopende band, dan is de interactieve Sinterklaasshow van entertainer Sander echt iets voor u!

Interactieve show op maat van uw event

Sander is een ervaren entertainer die perfect weet hoe hij de aandacht van kinderen kan krijgen en behouden gedurende de hele show. Met zijn komisch goochelen, herkenbare Sinterklaas liedjes, luchtige ballonnenspel en hilarische buikspreekact weet hij het publiek te vermaken en te betrekken bij de show. De show is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die de sfeer willen proeven van het Sinterklaasfeest. Sander neemt namelijk ook Charlie, het brutale buurjongetje, mee op avontuur en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Geweldig evenement vol met goocheltrucs en pret

De interactieve Sinterklaasshow is voorzien van een professioneel showdecor en geluid en uiteraard ook de komst van Sinterklaas. Het is ook mogelijk om een voorprogramma te boeken zonder Sinterklaas of om de show samen met Sinterklaas te boeken.

Als u deze show boekt, dan bent u verzekerd van een spetterende en interactieve ervaring voor uw kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw kinderen te laten genieten van een onvergetelijke Sinterklaasshow!

Kleedkamer is nodig bij show.

Show is te boeken met of zonder:

  • Sinterklaas
  • Pieten en strooigoed
  • een troon voor sinterklaas
  • meet&greet met sint


 

Boeken of een optie plaatsen voor Sinterklaasshow met Sander?

Voor meer informatie over Sinterklaasshow met Sander kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sinterklaasshow met Sander

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaasshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1491 mensen

Specificaties van Sinterklaasshow met Sander

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 1 x 60 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Afmetingen: 8,40 meter breed x 2,65 meter hoog (of 6,40 of 4,40 of 3,75 of 3,00 meter breed) indien mogelijk
  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Sinterklaasshow met Sander

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sinterklaasshow met Sander kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.