Vanaf nu te boeken Bob de Bouwer in nieuw kostuum

17/02/2016

Bob de Bouwer is in een nieuw jasje gestoken. Het karakter Bob de Bouwer heeft een stoerder en slanker uiterlijk gekregen. De tuinbroek van Bob de Bouwer is vervangen door een stoere broek en een veiligheidsvestje. De kleine klusjesman is langer en slanker geworden.

Boek de nieuwe Bob de Bouwer voor een Meet & Greet

Voor de Meet & Greets met Bob de Bouwer wordt vanaf nu gebruik gemaakt van het prachtige nieuwe kostuum. Later dit jaar zal ook de minishow van Bob de Bouwer aangepast worden. Wees één van de eerste die Bob de Bouwer 2.0 op zijn evenement heeft.

Kunnen wij het maken

Wat niet veranderd zijn de vrienden van Bob de Bouwer. Samen met Wendy en zijn machines Scoop, Muck, Dizzie, Rollie en Liftie gebruikt hij nog steeds de kreet "Kunnen wij het maken".  Wel zal Bob de Bouwer zijn ontwerpen met de computer gaan maken. Zijn werkwijze verandert mee met de tijd.

Boeking of een optie plaatsen voor Bob de Bouwer - Event 2 met Meet & Greet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bob de Bouwer - Event 2 met Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.