Raad de Smaak

Raad de Smaak boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Raad de Smaak.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Raad de smaak is een uniek en interactief evenement dat perfect is voor bedrijfsfeesten, winkelcentrumpromotie, of evenementen en andere sociale gelegenheden. Het is een leuke en uitdagende manier om je smaakpapillen te testen en te zien hoe goed je bent in het raden van verschillende smaken.

Raad de smaak test jouw proefvermogen!

Het evenement is zeer gemakkelijk te organiseren en kan volledig worden aangepast aan de wensen van de klant. De smaken die gebruikt worden kunnen variëren van hartig tot zoet en kunnen worden aangepast aan speciale dieetwensen of allergieën.

Het evenement omvat alles wat je nodig hebt om het tot een succes te maken, inclusief de stands, tafels en stoelen. Onze professionele medewerkers zullen het evenement begeleiden en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. De rode afzetkoorden zorgen voor een heus VIP-gevoel en creëren de perfecte sfeer voor het evenement. Onze prijzen zijn afhankelijk van de wensen van de klant en de grootte van het evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Volledig aanpasbaar naar wens van de klant

Raad de smaak is een uniek evenement waarbij deelnemers hun smaakpapillen op de proef kunnen stellen en kunnen ontdekken wat bijvoorbeeld lokale verswinkeliers te bieden hebben. Door te raden welke smaken ze proeven, krijgen ze de kans om te winnen en te genieten van de heerlijke producten die worden aangeboden door de lokale verswinkeliers.

Dit evenement is een geweldige manier om de bezoekers te betrekken en lokale ondernemers in de spotlights te zetten. Het is een geweldige gelegenheid voor de verswinkeliers om hun producten te presenteren en hun klantenkring uit te breiden. Het is ook een kans voor de deelnemers om nieuwe smaken te ontdekken en te genieten van de hoogwaardige kwaliteit die wordt geboden door hun lokale verswinkeliers.

Zet je verswinkeliers in de spotlights met Raad de Smaak

Met Raad de Smaak creëer je niet alleen een gezellige en vermakelijke sfeer, maar ook een positieve impact op de lokale economie en gemeenschap. Het evenement kan worden georganiseerd op verschillende locaties, zoals een marktplein of winkelcentrum, om zo een breed publiek aan te spreken.

Boek nu Raad de Smaak voor een unieke en smakelijke ervaring waarbij samenwerking en competitie worden gecombineerd voor een onvergetelijk evenement!

 • Afmetingen, smaken en prijzen zijn aanpasbaar
 • prijs op aanvraag

Boeken of een optie plaatsen voor Raad de Smaak?

Voor meer informatie over Raad de Smaak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Raad de Smaak

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Food Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1921 mensen

Specificaties van Raad de Smaak

 • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
 • Decor: Inclusief
 • Geluid: Inclusief tot 100 personen
 • Afmetingen: 5 x 5 meter
 • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar
 • Begeleiding: 3 personen
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Raad de Smaak

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Raad de Smaak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.