Levend Standbeeld - Don Piedro

Levend Standbeeld - Don Piedro boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - Don Piedro.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Don Piedro is een unieke en veelzijdige animatieact die geschikt is voor verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, festival of andere feestelijke gelegenheid, als levend standbeeld weet Don Piedro altijd de juiste sfeer te creëren.

Don Piedro bevriest, maart houdt je in de gaten

Met zijn non-verbale bewegingen en afwisselende poses weet Don Piedro keer op keer zijn publiek te verrassen en te vermaken. Door zijn talent om stil te staan als een standbeeld en vervolgens weer tot leven te komen met levendige bewegingen, is hij een echte gangmaker en blikvanger op uw evenement.

Deze bevriezingen en bewegingen zorgen voor een absurde en humoristische sfeer die perfect past bij een ludieke presentatie of ontvangstact. Don Piedro voelt zich altijd hip en straalt dit uit in zijn strakke blauwe pak. Door zijn jarenlange ervaring als animatieacteur, weet hij hoe hij zijn publiek kan vermaken en betrekken bij zijn act.

Don Piedro is erg flexibel voor uw evenement

Of het nu gaat om het opvrolijken van gasten, het verhogen van de feeststemming of het entertainen van het publiek, Don Piedro is de perfecte keuze. Hij is flexibel en kan zich aanpassen aan de wensen van uw evenement. Boek Don Piedro en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Don Piedro?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - Don Piedro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - Don Piedro

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1337 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - Don Piedro

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Don Piedro

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - Don Piedro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.